17. august 2008

Vår første Gjesteskribent


Hun er kanskje fremmed for noen, vi ønsker Kristin K. Riiber aka scrappegøye velkommen som ScrappeHusets første gjesteskribent. Hun har skrevet en artikkel til oss om inspirerende blogger, noe vi aldri får nok av. Ta en titt i bloggene hun anbefaler og bli inspirert.

-------------------------------------

Leseverdige blogger – fantastisk kreative bloggere!

Har du behov for litt inspirasjon? Da kan du bli med meg på en tur til noen av mine favorittblogger. Felles for dem alle er at de er velskrevet og at bloggeren viser frem sine egne fantastiske skaperverk.

For meg er det naturlig å begynne med Ingunn Markievich også kjent som Smultringunn og Snutur. En fantastisk norsk scrapper som for tiden er bosatt i USA. Hun nådde finalen i Scrapbooker of the Year-konkurransen til Creating Keepsakes for et år siden. Hun har en ren og grafisk stil som jeg beundrer stort! Bloggen blir ikke mindre leseverdig fordi den tar oss med på tur til Havasu Falls (Grand Canyon) og over Besseggen før du får se noen av LOene hun har fått publisert i Creating Keepsakes i det siste.
www.feastsonscraps.com

Det er morsomt med kontraster, så neste stopp blir bloggen til Beata Ewa eller Beathea. Her finner du mye Vintage, Shabby Chic og lekker pynt. Se for eksempel hvor mye lekkert man kan gjøre ut av noe så enkelt som et omslag til en PostIt-blokk! Beata Ewa bruker spennende kombinasjoner av materialer og farger. Er det så at hun har spesielle favorittfarger, så har hun for lengst lært seg å bruke resten av fargesirkelen også. Du blar forbi et lekkert kort i duse blåtoner og ruskes våken av spennende kontraster i rødt, sort og rosa!
www.beataewa.com

En annen spennende blogg i Vintage-stil er desverre på fransk. Jeg forstår ikke et ord av hva som er skrevet der, men LOene og minialbumene denne damen produserer er så lekre at jeg bare må innom - igjen. Jeg har vanligvis ikke en veldig høy toleranse for rosa websider, men når det gjøres på denne måten må jeg bare bøye meg i støvet:
www.patmiaou.canalblog.com

Neste scrapper ut er NM-vinneren fra 2007 Ingvild, eller Spinnvild,. Hun beskriver sin stil som ”romantisk Vintage”. Arbeidene hennes har utrolig mange lekre detaljer og det er ikke overraskende at hun er DT (design team) medlem flere steder. Se hva hun kan gjøre ut av en tom Prima-boks! Tenker meg den gjorde seg godt på gavebordet isteden for et ”vanlig” kort!
www.ingvild-bolme.blogspot.com

Min beundring for Tim Holtz fikk en stygg knekk da jeg oppdaget at fjorårets store nyhet, Grungeboard, ikke var syrefri. Spesielt fordi han og firmaet hans valgte å tie helt stille om det. Likevel får jeg meg ikke helt til å hoppe over bloggen hans. Han er kreativ og original og produktlinjene hans er virkelig spennende.
http://www.timholtz.typepad.com/


Hadde du turt å kjøre en Cuttlebug Embossing Folder gjennom en pastamaskin? Jeg hadde definitivt ikke gjort det, og pastamaskinen min ble ikke med på siste flytting, men det er morsomt å se at noen andre har tatt sjansen og fått fine resultater. Den som tok sjansen er amerikanske Wendy V. Oglesby som er kunstner, designer og kursholder.
www.studio490art.blogspot.com

Har du ennå ikke fått nok? Du finner mange fine linker til andre blogger hos de fleste bloggere. Ta deg en tur innom, lag deg eventuelt din egen bloggemappe under Favoritter, og du vil aldri være uten inspirasjon og underholdning.

En liten advarsel til slutt – mange av disse sidene er så flotte at det er vanskelig å rive seg løs og komme igang med scrappingen sidene skulle inspirere til!


-------------------------------------------------------------------------------------

Da sier vi tusen takk til Kristin og så vil vi gjerne at dere linker til deres favorittblogger i kommentarfeltet slik at vi alle kan finne dem og bli inspirert.

Vil du være neste gjesteskribent? Send oss en e-post med litt info om hva du kan tenke deg å skrive om, du kan eventuelt legge ved en ferdig skrevet artikkel som ikke har vært publisert før. Faller vi for den kan det være at vi publiserer den før du vet ordet av det.

8 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Oi, her var det mange flotte blogger. Tusen takk for adressene. Disse kommer garantert til å bli besøkt oftere. Og så kjekt med gjesteskribenter da;)

Anonym sa...

Spennende! Takk for fin og interessant artikkel.

Maiken sa...

Morsomt å se hvor andre henter inspirasjon fra. Og bare som et lite tips så hadde jeg gjerne sett at nettadressene var hyperlenket slik at jeg hasse sluppet og kopiert de over i et nytt vindu selv.;)

Anonym sa...

Da er linkene fikset:)

MOD68 sa...

Takk for et knippe fantastiske blogg-linker *blomster*

Anne Bente sa...

åhhh, der var mange flotte blogger der :)

Anonym sa...

[url=http://tinyurl.com/y9qxher][img]http://i069.radikal.ru/1001/35/75e72b218708.jpg[/img][/url]Related keywords:
next day delivery Tramadol
cheap Tramadol buy online
Tramadol from mexico bring back
west coast Tramadol
Tramadol free consultation fedex overnight delivery
medicine Tramadol
cash on delivery Tramadol
Tramadol and nausea
[url=http://www.zazzle.com/AlexanderBlack]pain relief Tramadol [/url]
cash delivery shipped Tramadol
buy Tramadol no prescription needed
cash on delivery Tramadol
Tramadol cash on delivery without doctors prescription
cheap online Tramadol
buy Tramadol from online pharmacy with saturday delivery
Tramadol med

Anonym sa...

[url=http://tinyurl.com/getvpn][b]Click here to get VPN service![/b][/url]

[b]Anonymous surfing[/b]
Using our service you'll be fully anonymous in the Internet. Hide your IP address, and nobody will know that strange visitor from Germany ( Great Britain, Estonia and so ), is you.

[b]Full access to network[/b]
You can use any services, access any sites and use any software with us. BitTorrent, Skype, Facebook, MySpace, Twitter, Pocker .. we have no restrictions.

[b]Traffic protection[/b]
Don't worry, from this moment all you data will be protected using 256 bit Blowfish encryption algorithm. Nobody can access your internet data.

[b]Wide variety of countries[/b]
You can choose one of over twenty high speed servers located in different parts of the world, from South America coast to islands in Indian Ocean.

Related keywords:
anonymous surfing review
proxy server vpn
anonymous secure surfing
proxy vpn
anonymous vpn free
internet explorer vpn
vpn dial up
ssl vpn
Traffic protection
anonymous surfing freeware
anonymous surfing software
vtunnel
anonymous surfing vpn
best anonymous browser
surf the web anonymous
best anonymous surfing
anonymizer anonymous surfing review
firefox anonymous surfing
Virtual Private Networks
Free Vpn Client Software
anonymous surfing software
[url=http://dasbmw.ru] anonymous surfing software[/url]
[url=http://seobraincenter.ru] anonymous proxy[/url]
[url=http://carlwebster.com/members/Alexander-Pwnz.aspx]Buy Cheap Zoloft[/url]