3. oktober 2008

Har du kommet i gang...

...med ditt bidrag til ForumUtfordringen 2008!!??

Minner om oppgaven her:
"Du skal scrappe en enkel LO i maskuline farger om en mann som betyr noe spesielt for deg, det kan være mannen/samboeren/kjæresten din, pappaen, onkelen, bestefaren, oldefaren, broren, bestekameraten, nevøen...
LOen skal inneholde minst 50 ord med tekst om den mannen du har scrappet.
LOen skal ha dybde, både i form av elementer på siden og i form av budskapet -> ikke noe pjatt, men en personlig og "ekte" tekst.

Innlevering: Innen 7. oktober -08 klokken 22.00. Sjekk inne på ditt forum hvor du skal sende den. Minner også om at LOen ikke skal legges ut offentlig før alle avstemninger er ferdige."


Vi har fått noen spørsmål ute på forumene så vi tenkte vi kunne ta noe av det her:
- Mannen du scrapper kan være "hvem som helst" - så lenge det er en mann som betyr/har betydd noe for deg. Feks en forfatter eller bestefar.
- Det kan være et barn på bilde også - men hele Loen skal være om mannen.
- Hvis du er medlem på flere forum - så kan du delta på alle forumene. Men da må du selvfølgelig scrappe 1 LO til hvert forum også.
- Teksten din kan sladdes/blurres hvis du synes den blir altfor personlig.
- Er du ikke medlem på noen av disse forumene? Det er fortsatt ikke forsent å melde seg inn. Alle forumene er glade for nye medlemmer:)

Noen flere spørsmål? Still spørsmålet her - eller send på mail: scrappehuset@hotmail.com.

Nå håper - og tror vi - at det er stor aktivitet ute på forumene. Det er nå vi skal finne ut hvor den beste scrapperen befinner seg!!!

Lykke til !!! Vi gleder oss til å se bidragene!!!:)

Ingen kommentarer: