12. oktober 2008

Lene Bjørnerud

Jeg heter Lene Bjørnerud, bor i Lier sammen med samboer på 17.året, Håkon på 6, Ingeborg Elise på 4, golden retrieveren Lucky og vår gamle døve katt Vesla. Vi bor i et gammelt hus fra 1850 ca, altfor lite, lavt under taket og kaldt om vinteren…

For tiden studerer jeg til allmennlærer 2. året på Høyskolen i Buskerud. (Drammen) Fra før er jeg blomsterdekoratør, hundetrener og en kreativ sjel. Jeg elsker hobbyen min, er også veldig glad i foto,(Nikon D80’n min!) dyr,(etologi) tur i skauen, reiser og interiør.

Jeg har vært scrappegal siden høsten 2005, og elsker hobbyen min. Mi@, (nabo og venninne, Marianne Mørk) dro meg med på treff, jeg med en pose med scrappesaker, uten å vite at livet skulle forandres…. Og siden da har det jo bare tatt helt av!!! Scrapping 24-7!

Jeg scrapper mest 12x12 og letter, men også andre prosjekter og nå i det siste noen sirkelformede Loer. Jeg er en impulscrapper, har sjelden planer når jeg setter meg ned for og scrappe, annet enn en oppgave med en frist på. Det er veldig kjekt, da får jeg liksom opp farta, og har et utgangspunkt. Skisser er ofte brukt, og de tar ofte sine egne vendinger, de ender opp med et helt annet inntrykk enn jeg i utgangspunktet hadde sett for meg til å begynne med…
Jeg liker å bruke saker og ting på Loene mine som ikke er laget for scrapping, kontorrekvisita, forskjellige rariteter fra bruktbutikker, eller kanskje noe jeg finner i en roteskuff det er lenge siden jeg rydda i.

Må si det skal bli spennende å se hva jeg kan bidra med her inne på Huset, og håper det kan brukes til inspirasjon for både nye og gamle scrappere!

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Velkommen til Scrappehuset Lene!!! Gleder meg til samarbeidet!!:)

Hildegunn sa...

Gratulerer som medlem i Scrappehuset, det fortjener du virkelig! Gleder meg til å se hva du bidrar med!

Hilde sa...

Velkommen til oss! Jeg gleder meg til å samarbeider med deg.

Hilde

Torill sa...

Grattis med DT!
Gleder meg til å se hva du kommer til å inspirere oss med! Lykke til!

ninabakke sa...

Grattis som DT :)

Du er utrolig flink!