26. oktober 2008

ScrapWalken oktober

Da er Forumutfordringen vel overstått, men rundt i Scrappenorge er scrappehøsten virkelig igang. Vi i Scrappehuset har igjen vært på en- eller mange-runder i blogger og gallerier og plukket et noen av våre favoritter i måneden som snart har gått.

Renee har valgt denne flotte LO'en av Anne Bente. Anne Bente tryller frem de nydeligste LO'er. Duse og flotte farger, og hun er flink til å prøve ut nye teknikker.


Brita har valgt denne lekre krukken som Bente har laget. En primaflaske som egentlig var klar for søpla, og se så lekker den ble..

Vibekes valg falt på denne lekre LO'en fra Trine. Så utrolig kult å scrappe inni lerretet. Kreativt og stilig!

Trine har valgt denne flotte LO'en som er laget av Karoline. Hun er en nydelig jente som scrapper fantastisk og fortjener litt blest!


Hilde har valgt denne LO'en av Linn til mnd scrapwalk. LO'en er opprinnelig laget til Forumutfordringen. Temaet treffet meg rett i hjertet, fargene er perfekte og får frem både det sarte og det maskuline og detaljene snakker for seg selv. Herlig!
Til slutt har Lene valgt denne spreke retro-LO'en fra Ania til denne mnd Scrapwalk. Se så kul da! Fantastisk!
Vi gratulerer alle månedens utvalgte og takker for at dere deler så flotte LO'er til glede og inspirasjon!
Vi minner også om utfordringen fra Linn om å lage en BOM med særegenheter eller "mindre gode egenskaper" ved din personlighet. Resten av oppgaveteksten kan du lese her. Fristen er 2. november og vinneren får en lekker RAK fra Linn.

8 kommentarer:

ninabakke sa...

Gratulerer alle sammen :)

Super scapping!

Vibeke sa...

Gratulerer jenter!!! Nydelige Loer!!!:)

Anonym sa...

Gratulerer!!

isabell sa...

Gratulerer til dere alle:)
Mye flott å se!

madamtridse sa...

Tillykke til allesammen. Nogle skønne LO. :)

Gine sa...

Flotte LO'er og prosjekter
Gratulerer alle sammen

Bente sa...

Flotte Lo'er alle sammen!!!

Anne Bente sa...

Jeg siger mange 1000000 tak, jeg blev meget, meget glad for at i har valgt en af mine loer ud, det varmer, og også de skønne ord, 100000 tak.