18. oktober 2008

SponsorNytt oktober!!:)

Da er det en ny måned - og på tide med litt nytt fra våre kjære sponsorer. Her kommer SponsorNytt for oktober. Kos dere:)


Kort&Scrap
Kort & Scrap er en nettbutikk for kortlagere og scrappere som åpnet i begynnelsen av september i høst.
Vi har over 1000 forskjellige varer inne. Vi har blant annet Bazzill, Prima, 3ndy design, scrappers shoice(Vibeke Spigseth), Making Memories og flere.
Vi har også en rekke varer til 30 % rabatt.
Vi sender alle varer til reell porto, med 49 som høyeste porosats.

Velkommen inn til en hyggelig handel!!
Scrappehilsen
Kort & Scrap


Papirdesign
NYHETER FRA PAPIRDESIGN

Om kort tid er våre nye stempler klare, og
vi vil gjerne vise dere noen av dem.
Kvaliteten er som sist; gode clearstamps som
stempler bra og ikke gulner.
I tillegg til disse enkeltstemplene, kommer også
fire plater som dere kan glede dere til.

Line og Marianne
Papirdesign

EclecticKits
Endelig! Varer er bestilt til KIT 5 og KIT 6!!!

KIT 5 blir et vintage-kit som jeg har hatt litt hjelp til å designe da vintage egentlig ikke er min greie =). Bare vent og se hvem det er ;-) Hun er mitt nye DT! Man må jo begynne i det små... så ett medlem er en god start.

KIT 6 blir et jule-kit.

Begge kitene vil ha litt Sassafras, litt October Afternoon og litt Pink Paislee (ja, dette er mine favoritter for tiden). KIT 5 har i tillegg en god del Melissa Frances.

Noen av produktene er fremdeles ikke ute på markedet, så det vil nok fremdeles ta to, tre uker før kitene blir lagt ut for salg, men i mellomtiden har jeg fremdeles ca 5 igjen av KIT 4, Mormors Hage til dere som ikke er ferdige med sommerbildene (blir man egentlig noensinne ferdig???)

Så ta en liten tur over til Eclectic Kits.

Hilsen Lene


ScrapMe
Når høsten kommer, bladene faller og fargene blir gylne våkner det i blomsterbedene til Prima. Vi har fått inn et hav av blomster i alle størrelser, farger og fasonger. Ta enn titt
Mer enn 50 mønsterark fra KaiserCraft er lagt inn i hyllene. Her finner du ark til de fleste papirprosjekter!
Jula er like om hjørnet, i hvert fall er det lov å starte planleggingen. Kanskje finner du nettopp det du leter etter under jul/vinter kategorien til ScrapMe?

Julekortkurs mor-barn
Det er helgetreff på Mormors hage i Konsgberg, 14. – 16. november. Søndag formiddag kl. 11-14 gjentar vi suksessen fra i fjor med mor-barn kurs. Vi lager kort og til-og-fra lapper med ulike teknikker, farger og vanskelighetsgrad. Tanken er at voksne og barn skal hjelpe hverandre med å lage små kunstverk. Forhåpentligvis vil det inspirere til mer papirhobby når dere kommer hjem. La dette bli starten på årets julekortproduksjon.
En hyggelig førjulsaktivitet for mor-barn, bestemor-barnebarn, voksen-nabobarn, tante-tantebarn. Barnet bør være 5 år.

Påmelding til: Ragne Hvidsten, ragne@scrapme.no

Tid: søndag 16. november 2008, kl. 11-14
Sted: Mormors barnehage, Kongsberg
Pris: 300,- NOK (= 1 voksen + 1 barn)
Ta med: Alt materiell er inkludert men ta gjerne med saks, blyant, viskelær og skjærebrett, hvis du har.


ScrapbookExpress
Nå har vi fått inn lekre vintage produkter fra Jenni Bowlin! Pakker med minipapirer, journaling cards, mini bingo cards og mer.

Skal du lage julekort eller scrappe julegaver? Ta en titt innom julegata vår. Nydelige julepapirer fra Imaginisce, med glitterdetaljer er på plass, og flere julevarer er på veg inn og ventes om ikke så lenge. Masse juleinspirasjon finner du både i galleriet og på forumet, så kom og ta en titt!

Er du bitt av ATC basillen? Da må du passe på å bli med på ATC swappene eller den månedlige ATC konkurransen vi har på forumet. Velkommen innom til mye moro!

Scrappende hilsen fra Marit


Forsbakk´s
Nå har vi masse fine charms til å pynte kort og Lo’er med. Vi har også et utvalg av den nye populære kartongen til Bazzill som heter dotted swiss, Kjempefin!!

Nytt er også glitterkartongen som du kan stanse ut bokstaver og annen pynt i. Finnes foreløpig i Hvit glitter, rosa glitter og rød glitter!

Ellers kommer det stadig nytt i ”Juleting” kategorien J Blant annet de nye arkene fra Papirdesign, og den norske fjøsnissen i stempelform, kjempekoselig og veldig populær!

Kom en tur innom oss å titt :o)


Det var nytt fra våre sponsorer - god shopping!!!:)

Vil du eller din butikk bli en av våre sponsorer - send en mail på scrappehuset@hotmail.com - merk Sponsor.


Har du stemt på din favoritt i ForumUtfordringen2008?? Det er skikkelig jevnt i toppen nå - så vi trenger din stemme også!!!:)
Finalistene finner du her - og din stemme sender til til forumutfordringen@gmail.com

Da venter vi på DIN stemme!!:)

Ingen kommentarer: