1. november 2008

Mnd produsent i november: Cosmo Cricket

Cosmo Cricket ble startet av ekteparet Eric og Julie Comstock. De hadde tidligere vært medeiere til Comstock Creations, men bestemte seg for å starte for seg selv; og Cosmo Cricket så dagens lys. Cosmo Cricket er Mnd Produsent for November her på Scrappehuset, og vi jentene i DT har vært så heldige å få boltre oss i lekre papirer og saker fra denne allsidige produsenten.
Noe av det jeg liker best med Cosmo, er variasjonen i kolleksjonene deres. Her finnes noe for enhver smak!

Cosmo produserer forskjellige saker, men i all hovedsak mønsterpapir. Papirene er relativt tykke og av god kvalitet, som gjør dem enkle å arbeide med.
Papirene er dobbeltsidige og kommer i serier som matcher hverandre perfekt. Til hver av seriene følger andre matchende saker som er perfekte til de enkelte seriene.
Med noen serier følger rubons, andre har matchende chipboardalfabeter, noen har store lekre chipboards med former som passer til serien og andre igjen har ribbons, diecuts, klistremerker og annet snacks. Med de aller fleste serier følger også flotte journaling-cards, som matcher papirene. Også disse er dobbeltsidige, som gir flotte valgmuligheter.


Cosmo har også lansert disse lekre ”Blackboards”, som egentlig er det samme som chipboards, men med en sort og glattere overflate som gjør at de lettere kan brukes ”som de er.

Vi på Scrappehuset har i samarbeid med Cosmo har valgt ut noen serier til inspirasjon for dere. Vi ønsker å foksere på nye produkter, samt vise bredden i utvalget.
Fleuriste er en serie med duse farger,og en slitt look.Papirene passer ekstra godt til vintageprosjekter, og sider med et litt romatisk preg. Papirene passer til både ”gutte”- og ”jente”-scrapping, det følger med journalingcards, og to sider diecuts i hvert Crafting Kit. Papirene kan selvsagt kjøpes separat også, og du finner de hos flere av våre sponsorer.

Love notes er en serie romantiske papirer som hovedsakelig går i lilla-toner, med innslag av dus beige, oransje og rosa. Også disse papirene er lekre til vintage-scrapping, og motivene på selve mønterarkene er preget av ornamenter, blomstermotiver, swirler og annet ”gammelt".


Be Good er en serie jule/vinterpapirer, med et litt nostalgisk preg. Fargene er duse og nedtonede og passer perfekt på prosjekter i førjulstida, enten det er julegaver, julepynt, julekort eller LO’er med dine favorittjulebilder.


En annen og nyere juleserie fra Cosmo, er Oh Joy. Også her finner vi flotte julepapirer som kan brukes til både julekort, LO’er og andre juleprosjekter. Oh Joy skiller seg fra Be Good ved at fargene er litt klarere og kantene er ikke like slitte og nedtonede. Oh Joy lar seg nok bruke i flere stilarter, både innen vintagescrapping og på mer fargesprakende julesider.

Jacks World, derimot, er noe helt annet enn de tidligere nevnte seriene.
Her finner vi verken nedtonede farger eller klassisk vintagepreg. Her er det farger og lekenhet som gjelder! Morsomme farger, mønstre og figurer legger til rette for en herlig scrappestund hvor vi riktig kan boltre oss i alt det morsomme. Passer perfekt enten du har småunger, store unger, er litt barnslig av natur eller bare liker å leke med farger og morsomme mønstre.

Mr.Campy er, som tittelen tilsier, basert på campingslivets gleder. Her er morsomme papirer og figurer som passer utmerket til LO’er fra skogsturer, pølsegrilling, fisketurer, teltturer og andre opplevelser i naturen.Serien er hovedsakelig basert på høstfarger, så her kan være flotte papirer til å scrappe høstbildene med.

Den siste serien vi på Scrappehuset har valgt ut, er Haunted. Denne er perfekt for alle ”Halloween”-elskere og inneholder både papirer, blackboards, ribbons og stickers som er utmerkede til dette formålet. Her er motiver av ravner, skjeletter, små hekser, gresskar og andre skumle saker.

Vi i DT har selvsagt scrappet litt med de forskjellige seriene, og det kommer her, som inspirasjon.

Brita har brukt seriene Haunted og Fleuriste:


Renee har brukt seriene Haunted og Fleuriste, og laget denne herlige LO'en.

Og på dette kortet har hun brukt papirer fra Haunted serien. Røft og tøfft!
Vibeke har brukt papirer fra Love Notes-serien, og blackboards på denne lekre LO'en:
Hilde har laget en jule-LO med bruk av papirer fra Oh Joy...og en LO om grytidlige morgener med bruk av papirer fra Jacks World.Trine har laget denne herlige julepynten, og et lekkert julekort, med papirer fra Be Good og Oh Joy. Se de søte kulene!
Lene har gått løs på papirene fra Mr.Campy-serien, og så så flott hun har fått det til.

Da håper vi du har fått litt inspirasjon og nå gleder vi oss til å se hva dere lager! Kos dere med Cosmo Cricket i November!Scrapp med Cosmopapirer. Send ditt bidrag på mail til oss på scrappehuset@hotmail.com og vi trekker 2 vinnere som hver får en lekker papirpakke fra Cosmo Cricket. Frist 30 november kl 24.00

16 kommentarer:

_Kine sa...

Jeg digger Cosmo Cricket. Jack's world, Mr. Campy og Haunted er mine favoritter hittil :D

solsiv sa...

Ja...kanskje hive seg på denne ...regner med jeg fyker ut av Mania Runway så da har jeg jo ekstra tid. Går utifra at vi kan lage hva som helst (kort , pynt osv) så lenge vi bruker riktig produsent på papirer ?

solsiv sa...

Og ett bidrag ... eller flere fra hver ?

_Kine sa...

Her er min :)

Hilde sa...

Du kan scrappe hva du vil, så lenge du bruker Cosmo.

Og ja, flere bidrag er lov det!

Monica sa...

her er min! :) http://lottenslilleverden.blogspot.com/2008/11/hva-er-det-oppi-her-da-scrappehuset.html

Anonym sa...

Noen tips til noen nettbutikker der de har stort utvalg av Cosmo-serier???

solsiv sa...

siBildet av mitt lille bidrag finnes her:

http://2.bp.blogspot.com/_-VylRbc_Xac/SSAiyDU34WI/AAAAAAAAAHc/1MjDae9kyPA/s1600-h/juletre-1.jpg

solsiv sa...

Ligger et annet bildet til her av samme sak:

http://sivberge.blogspot.com/

Vibeke sa...

Ser det er spørsmål om hvor man kan finne Cosmo ark - og jeg har funnet litt hos 2 av våre sponsorer:)

KreativHobby
http://www.kreativhobby.no/main.asp?cat=225&catname=Cosmo%20Cricket&state=3

Scrappiness
http://www.scrappiness.no/index.php?cPath=21_183

Gro aka emrille sa...

Her er mitt bidrag Good night darling :)

Asil sa...

Her er mitt bidrag - Hoppende glad.

Første gang jeg prøver meg på noe sånt, så hyl ut om jeg har gjort noe feil her.. :)

UlrikaT sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
UlrikaT sa...

Her er mitt bidrag:

http://lofoto.blogspot.com/2008/11/scrappehusets-utmaning.html

Mona sa...

I er alle så dygtige!!
Men WOW Lene - Jeg er helt vild med dit runde LO. Alle detaljerne -det smukke bling og det dygtige håndværk der ligger bag!! Meget Smukt!!!!

Gro aka emrille sa...

Jeg digger black bord albumene i Cosmo Cricket, og ikke minst serien Flouriste, som jeg har brukt her