9. mars 2009

Hvem blir Norges Mesterscrapper?

På forumet Scrapping.no pågår det nå en konkurranse hvor målet er å kåre Norges Mesterscrapper 2009. Konkurransen startet opp allerede 1. februar, og haugevis av flotte scrappere fra hele Norges land kastet seg på utfordringene.

I de innledende rundene kjemper man mot andre scrappere fra egen region eller fylke, og etter 6 spennende oppgaver, er finalistene nå klare.
En scrapper fra hvert fylke er nå klare for finale, og vi gleder oss til å følge den siste innspurten i kåringen av Norges Mesterscrapper.

Og den heldige vinner? Ja, hun, eller han, får et gavekort hos Papirloftet pålydende hele 2.500 kroner.

Vil dere vite hvem finalistene er? Her kommer de, på løpende bånd. Flotte norske scrappere som fortjener et besøk, enten det er i blogg eller galleri.

Fra Troms/Finnmark: Fenris
Fra Nordland: Lillesmor
Fra Nord-Trøndelag: HegeAL
Fra Sør-Trøndelag: Sykepleier
Fra Møre og Romsdal: Gunnilla
Fra Rogaland: Anne
Fra Hordaland og Sogn-og Fjordane: Maya
Fra Vest Agder: Catalina
Fra Aust Agder: Ina
Fra Telemark: Tigerlily
Fra Vestfold: Renee
Fra Østfold: Aksh
Fra Buskerud:nabon
Fra Oppland: monaV
Fra Akershus: minemor
Fra Oslo: cyberbanan
Fra Hedmark: katrineev

Vi gratulerer med finaleplass og gleder oss til å se hva de tryller frem i finaleoppgavene.

Og ja, apropos finaleoppgavene, så har vi en liten utfordring til dere. Vil vil gjerne at dere løser en eller flere av oppgavene, og legger igjen en link til blogg eller åpent galleri i kommentarfeltet her, så vanker det nok en RAK eller to fra oss her på Huset. Og her kommer oppgavene:
OPPGAVE 1
Scrapp en LO med et personlig tema. Ta utgangspunkt i noe DU synes er vanskelig å scrappe. Det kan være "hvasomhelst"; en begravelse, en tanke du har, noe ved deg selv du liker/ikke liker eller en spesiell hendelse. Husk at det er DU som vet hva som er personlig for deg, men husk samtidig at dette skal være en utfordring for deg som person og scrapper.
OPPGAVE 2
Lag en LO, hvor du skal bruke en eller annen form for maling. Eksempler på dette kan være H2O maling, Dabber, Glimmermist. Det skal komme klart frem på loen at du har brukt maling.
OPPGAVE 3
Temaoppgave med tema: Hverdagen.
I denne oppgaven er eneste kriteriet at du ikke får scrappe portrettbilder, men bilder fra hverdagen. Eksempler kan være: matsituasjonen, lek, kos, eller arbeid

Frist for innlevering er 28.mars 2009 klokken 24:00.
Vi gleder oss til å følge Mesterscrappen inn i finalerunden, til å se de flotte bidragene fra både finalister og andre, og ikke minst, til å bli bedre kjent med vinneren når den tid kommer.

5 kommentarer:

Nina B. sa...

så spennende oppgaver, dette må jeg prøve å få til!

Carolina sa...

morro! har hatt lyst til å prøve meg på de likevel:D

Anne M sa...

Spennende!

Merete sa...

Har prøvd meg på oppgave 2 og dabber-maling:)

Her !

Carolina sa...

Da har jeg prøvd meg på oppgave en:

her