4. mars 2009

Vi har en drøss med vinnere vi ;))))


Vi i DT her på ScrappeHuset fikk hver vår pakke fra Eclectic Kits til å scrappe med - og det gjorde vi til gangs. Sammen med alt det vi fikk, fikk vi og et suuupert vintage KIT som vi kunne gi bort i premie. Og det gjør vi jo så gjerne. Vinneren av dette lekre KIT'er er GryA med denne nyyyydelig LO'en. GRATTIS.

Og dette stappfulle KIT'er med vintage ark og en hel masse stæsj er nå blitt ditt.

Månedens sponsor for februar var Prima Marketing - Thank You sooooo much for wonderful flowers and bling for us - Det er mange av dere som har levert inn bidrag til denne og vi har nå stemt i flere dager vi *smiler* Den heldige vinner av Primapakken er Francielle. Gratulerer så masse. Kos deg med blomster og bling.

Og dette er pakken fra Prima som nå har blitt din.
Og som dere kanskje fikk med dere så passerte vi 50000 besøkende her for en stund siden. Og dette kunne vi ikke la gå upåakted hen. Kjempeheldig var vi som fikk både 3 pakker til Blog Candy, premie til Månedens sponsor for mars og en premie til dere her og fra Papirloftet. Så vi har brukt Random for å trekke ut tre vinnere fra alle dere som la igjen kommentarer til dette innlegget. Og de heldige vinnerene er: Karina Tiny Angel, Hildegunn og NinaB


Og dette er innholdet i pakkene dere kommer til å få. En får rosa pakke, en får blå og en får brun.Og sist med ikke minst så har vi fått en noen ekstra utgaver fra det aller siste ViScrapper *veldigleiossfordet:(*. Men i alle fall vi har fått 4 blader å dele med dere og disse bladene sender vi så gjerne til aakre, Annita, Kristine og Kjeruben.Vi gratulerer dere alle sammen og ber dere om å gjøre følgende slik at vi kan få sendt premiene deres til dere alle sammen.

Send oss en mail til ScrappeHuset@gmail.com og merk hvilken premie dere har vunnet. Vi har som nevnt før ikke anledning til å betale porto for alt vi sender ut da vi kun driver dette helt av egen lomme. Så vi sender dere en svarmail om hvilket kontornummer og beløp dere må betale inn på for porto, så snart vi har mottatt penger så sender vi premiene til dere. Og vi vet at dette har dere nok forståelse for - hva er vel litt porto (vi er flinke til å sende billig altså *blunker*) for en heeeel pakke i posten.

Og en liten ting til - Vibeke har sortert litt for å lage en bedre oversikt til dere over inspirasjon og kursene som vi har hatt liggende ute. Ta en titt på høyresiden i bloggen vår under kalenderen vår og dere vil finne en oversikt over dette her. Kos dere i en begynnende vår (så smått i alle fall) og kos dere med scrappingen.

9 kommentarer:

Monica sa...

grattis alle sammen! .)

Francielle sa...

Hopper av glede og gleder meg stort til pakken kommer i posten! da skal jeg nemlig brette opp armene og sette i gang med nye prosjekter! 2000-hjertelig takk for premien, den satt jeg virkelig stor pris på! og gratulerer til dere andre!!!

Nina B. sa...

nydelige LOer som har vunnet her! Og jeg er kjempehappy som vant jeg også!!! Tusen takk :) U made my day ;)

Gro aka emrille sa...

Gratulerer alle vinnere - nyyyyydelige bidrag:)

hsm sa...

Gratulerer så masse alle sammen:)

Aakre sa...

oi - så gøy :) har ikke kjøpt Vi scrapper ennå, så det passa bra alså :)

Tusen takk - mail sendt :)

GryA sa...

kult! Takker og bukker! det var kjempemoro! å, for en premie da...

Gratulerer til dere andre også!

Hildegunn sa...

Så utrolig morsomt!
Jeg er virkelig heldig altså!
Gleder meg til det kommer pakke i posten!

Laila. sa...

Gratulerer!
Flotte loer og flotyte premier!