13. april 2009

Clean & Simple

Denne måneden så prøver vi å gjennomføre den i Clean & Simple stil her hos oss på ScrappeHuset og vi kan love dere at vi sliter litt med å lage LO’er i denne stilen selv – vi er jo ganske så lagpålag og stæsjegurier alle sammen.

MEN, det er utrolig moro å prøve noe nytt og noe annet og litt som vi ikke pleier. En utfordring tar vi jo alle på strak arm ikke sant ??

Vi blir alle påvirket av ulike ting når vi scrapper – ideene ramler inn på oss hvor som helst og når som helst dette kjenner vi igjen alle sammen. Om det er klær, arkitektur, reklameskilt interiør, blader ja nesten hva som helst. Og om dere ser dere rundt så kan dere plassere en masse av dette innenfor de ulike scrappestilene.

Clean & Simple ligger jo veldig i ordene om man oversetter disse til norsk – rent og enkelt og det er akkurat det det er. Rene klare linjer og gjerne med en masse luft rundt.
Etter å ha prøvet litt C&S så blir det veldig elegant med hvitt eller kraft kartong som bakgrunn. Selv om ikke denne stilen er rettet mot noen bestemt farge - her er alt lov. Det er heller ikke så veldig mye pynt på en C&S LO – kanskje en knapp eller to og litt bokstaver av ymse slag – dog er alt sammen satt opp så helhetsinntrykket gir totalt rene og klare linjer.

Om man setter det hele i et litt annet perspektiv så kan man si at minimalistisk kunst og design kjennetegnes ved en redusering av form og virkemidler, ned til det mest fundamentale formale og innholdsmessige utgangspunkt. Det samme blir det når man scrapper i denne stilen – man kutter ned tekst, bilder, pynt og ark til det absolutte minimale.

Dere som har prøvd dere litt kan nok være helt enig med oss at dette faktisk er ganske vanskelig. Det er ofte mye som skal formidles på en LO og det å klare å gjøre dette med så lite som Clean & Simple ”tillater” dette er ren kunst å kunne klare å få dette til.

Vi har vært i bloggen til chezkali og plukket ut noen LO’er fra henne som er helt optimale eksempler på hva C&S virkelig er.

Her er noen av de hun har laget og vi lover dere denne bloggen er vel verdt et besøk.


Om dere har lyst til å prøve dere på C&S og i tillegg være med på å kunne vinne en premie for innsatsen kan dere ta det dere en titt her.

6 kommentarer:

Anonym sa...

THANKS FOR MY BLOG
I AM VERY HAPPY
BYE
KALI

krystel/bob376 sa...

kali est une fille très talentueuse, vous avez fait un très bon choix

Hege sa...

takk for linken til den bloggen, synes ho var knall flink!
Har så lyst til å bli go' på den type scrapping

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色