13. september 2009

Cluster - White Space

En egen scrappestil dette og. Stilen kjennetegnes ved at man samler alle elementene på LO’en i en klynge et eller annet sted på arket. Om det er øverst til høyre eller venstre, nederst til høyre eller venstre. Inntil en av kantene eller midt på – poenget er at ALT man setter sammen av bilder og pynt og papir skal være samlet på ett sted og da med en masse luft rundt for resten = White space. Cluster da i seg selv er direkte oversatt “klynge”.
Farger og hva slags type pynt man man bruker har ingen verden ting å si.
Her er noen eksempler på hva dette egentlig betyr.

Her har jeg plukket frem noen av mine egne LO'er (Renee(ruffa) og jeg vel kanskje ikke det klassiske eksempelet på Cluster, men en tendens kan anes på disse i alle fall. Den første her er hvit bakgrunnen og pynt og bilde er realtivt samlet på ett sted.


Dette er en litt "utvidet" cluster og arkene som er brukt her fra denne månedens sponsor: CosmoCricket
Her kommer og arkene fra Cosmo Cricket - en litt søtere utgave.
En Clean & Simple med et snev cluster - i alle fall er det mye luft da.
En clusterLO med flere bilder - her er og alt samlet realtivt godt sammen og det gir et inntrykk av mye luft (white space) som forøvrig IKKE må være hvitt.
Ellers så minner vi om månedens utfordringer selvfølgelig - vi har to flotte premier liggende her til de som vinner. Vi ønsker oss og flere beboere så kom igjen å søk da jenter og gutter.
Ha en strålende søndagskveld.

2 kommentarer:

Berit sa...

Så mange fine layouter. Jeg er forresten enig, Cosmo Cricket har masse fine papirer.

Monika sa...

fikk lyst til å scrappe igjen jeg nå:)))
kjempefine sider