13. juli 2010

Hils på jente nummer 2

Vår neste beboer står klar til å flytte inn i Huset:)

Velkommen Elisabeth :)


Hei, jeg heter Elisabeth Helland, men de fleste innen scrappeverdenen kjenner meg nok bedre som "Catalina".
Jeg så dagens lys i november 1977, giftet meg med min kjære Reidar i 1998, og sammen har vi tre herligheter som er vår "pride and joy" - Victoria er født i 2003, Fredrik og William er født i 2006 og vi bor i Mandal, Vest Agder.


Jeg begynte smått med scrapping i 2003 når jeg gikk gravid med eldstejenta, og siden har det bare blitt mer og mer. Hadde før prøvd diverse andre hobbyer, men for å si det sånn, de ligger på loftet i kasser ;) men scrappingen er og blir min lidenskap. For ikke å snakke om den gleden hobbyen har gitt meg i å ta bilder. Ja, det er vel enhver scrappers erkjennelse at det finnes mange "unormale" bilder liggende på pc'er rundtomkring som er resultat av at "mor må bare ta bilde først, - så skal du få trøst".

Stilmessig så vi jeg nok si at jeg er litt som poteten, bruker litt av hvert, og har liksom funnet min nisje som jeg trives med. Liker å prøve diverse stilarter, men holder meg nok for det meste til clean & simple stil, rette linjer, og journaling. Der er gjerne bildene i fokus sammen med historien. Historien er for meg en av elementene som er viktigst på LO'ene mine. Tidlig i prosessen legger jeg en liten slagplan på hvor journalingen skal være......


Til slutt vil jeg bare si takk for tilliten over å ha blitt forespurt om å være med som en del av denne spennende, givende og inspirerende bloggen. Jeg er beæret og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaver, og ikke minst - scrappe litt sammen med alle dere andre ;o)


Vi gleder oss til å bo sammen med deg!! Spennende hva du kan tilføre våre lesere - og alle oss:)
Moro blir det:)

Her er Elisabeth sin blogg - kos deg :)

3 kommentarer:

Asil sa...

Gratulerer, så gøy!! Elsker stilen din og gleder meg til å se hva du skal lage for huset! :D

Hildegunn sa...

Gratulerer så mye! Det blir veldig spennende å se hva du lager! Masse lykke til!

Mona sa...

Så gøy at dere har fått med Elisabeth på teamet - gleder meg til å følge med framover!