29. juli 2010

Vi har fått en ny kalender!

Nå som det har vært litt utskiftning i designteamet, har vi også kommet opp med en ny månedskalender som vi vil presentere for dere (dere kan også se den i høyre kolonne i bloggen vår).

1. Utfording
Dette kan være en liftutfordring, en skisse, ScrappOrdet, eller kanskje noe helt annet?

6. og 16. Artikler og minikurs.
Tutorials, intervju med en scrapper, gjesteskribenter, rapporter fra scrappetreff... Innholdet kommer til å variere!

11. Scrappelyset
Her fremhever vi en norsk scrapper vi synes er orginal og som fortjener sine "15 minutes of fame". I tillegg til at vi i designteamet finner hver vår favoritt i denne personens blogg, kommer det også til å være en liftutfordring knyttet til, vi vil altså at du skal lifte månedes scrappelys.

21. Inspirator
En inspirator kan for eksempel være en sang, et bilde eller en tekst. Vi ønsker å utfordre deres små grå litt mer enn med utfordringen vi kommer med den 1. i hver måned.

26. Bloggwalken
Det nye her er at det ikke er bare norske scrappere som blir presentert, vi ønsker også å rette søkelyset mot noen av våre scrappekollegaer fra Sverige og Danmark.

Har dere spørsmål, eller er noe uklart, så er dere velkomne til å kontakte oss enten ved å skrive en kommentar til dette innlegg, eller sende en mail til oss. Vi gleder oss til å gå i gang med den nye kalenderen og med det nye team!

Ingen kommentarer: