28. august 2010

We get by with a little help from our friends!

Vi i ScrappeHuset syntes bloggen trengte en liten oppussing, vi var litt leie av at det lå store stykker tekst (som f.eks våre regler) i sidebarene, og ville gjerne ha dette samlet i en meny som kunne ligge øverst i bloggen vår. ScrappeHuset prøver jo som kjent å strekke seg litt lenger for tiden, men når det kom en slik type utfordring så vi ingen annen løsning enn å søke hjelp.


Det ble til at vi kontaktet danske Marie - også kjent som Marolle. Hun er en dame som er kreativ på mange vidunderlige måter; hun scrapper, holder en fantastisk hage, pusser opp diverse møbler og småting selv, og så er hun veldig god på bloggdesigns. Hvis du synes at bloggen din trenger å freshes litt opp, så er det helt sikkert denne dama du skal kontakte! Tidligere designs hun har laget kan du finner her.


Marie brukte ikke lang tid på å lage en toppmeny (eller hva de nå heter, vi er ikke så sterke på bloggfaguttrykk...), og vi er henne evig takknemlige! Nå har vi masse av deilig plass i sidebarene (og ja, vi har også plass til flere sponsorer, så hvis du vil støtte oss i det arbeidet vi gjør så send oss veldig gjerne en mail!), og en mer oversiktelig blogg.

Tusen takk for hjelpen, Marie!

3 kommentarer:

Merethe sa...

Så flott det ble. Fint og oversiktelig.

Miss StampAlot sa...

dette ble kjempeflott.. Har laget sånn på min blogg også =)

Marolle sa...

det var så lidt :o)