6. september 2010

Artikkel om fargekart


Kanskje er du slik som oss?


Har du mange ulike produkter i regnbuens alle farger, og 50 til??
Kanskje har du vært på messe i helga, og oppdaget at du har kjøpt den samme tusjen før?

Eller at du skulle så veldig gjerne hatt litt oversikt over hvordan fargene egentlig ser ut

- når de kommer på det arket du skal bruke?

DA ER FARGEKART TINGEN!

De fleste produsentene av ulike fargeprodukter har fargekart. Enten som du kan laste ned og fargelegge ut selv, eller oversikter over fargene hvor du kan krysse av de du har. Det er bare å "Google" på produktet, så kan det jo hende at du finner akkurat det du har lett etter så lenge!

Vi har gjort litt av jobben for deg, på noen av produktene der ute.


Først ute er RANGERS.

Trenger du fargekart for Distress Ink putene? Klikk på linken og last ned.

Hos Anita og Marte finner du et digitale fargekartet for refillene til Distress Ink. Som de begge sier, så er det lurt å laminerer arket, og drypper en dråpe fra refillen i den aktuelle ruten. På den måten har du oversikt over fargene mens du ev. maler motiv. Etterpå er det bare å tørke av med en våt klut. Tusen takk, Marte og Anita for lånet.
Her er et bilde over hvordan et Dabber-fargekart kan se ut.
Dette og andre fargekart for Rangers sine produkter finner du her

Mange av oss trives godt med H2O-maling. Her finner du fargekart for de.

Vi har vel noen Glimmer Mist-er stående også, som det kanskje hadde vært kjekt å ha litt oversikt over fargene vi eier. Da kan du laste ned dette fargekartet.

ProMarkere er det også kanskje noen som har???
I jungelen av alle fargene som finnes er det et skikkelig godt tips å bruke et fargekart når man sitter og farger. Da kan du lettere finne fram til hvilke farger du vil ha. Når du har alle fargene, kan du jo laminere arket, slik at det holder seg fint lengre. Veldig lurt å printe dette ut på samme type ark som du stempler motivene på, slik at fargene blir mest mulig lik. Fargekartet finnes for nedlasting til høyre i denne bloggen! (Ikke lurt å laminere før du ev. har alle fargene:0) )

Fargekartene du laster ned kan jo lages i lommeversoner. Da er de så lette å ta med seg når man skal på messe eller butikker for å handle fler:0) Da slipper man å kjøpe samme farge som man allerede har!

Kanskje kan det være en ide å lage en slik vifte av fargekartene?Lykke til med å få oversikt!


Har dere et skikkelig godt tips om andre fargekart, kan dere jo bare legge igjen en kommentar med link her, så kan jo andre nyte godt av det du vet!!

2 kommentarer:

FruMaansen sa...

Takker for alle de gode links! Nu kan det være jeg kan huske hvilke farver jeg har af de forskellige ting - måske jeg kan undgå at købe flere af samme slags! :-)

Lisbeths kort og scrap sa...

Tusen takk for link til "blankt" fargekart - NÅ har jeg oversikt, både over hvilke jeg har og hvilke jeg trenger (og har sørget for å legge det litt "tilfeldig" synlig for resten av familien nå i forkant av bursdagen ;).
I LOVE IT!
Klem fra Lisbeth