14. september 2010

Vinneren av forrige måneds liftkonkurranse, og litt info

Før vi avslører hvem som er vinneren av dette skjønne stempelsettet fra My Stampbox...


... vil vi gjerne friske litt opp i reglene våre. Vi er en MAGASIN som legger oss i selene for å komme med unike utfordringer, derfor ønsker vi også at bidragene som kommer inn på våre utfordringer er laget unikt til oss. Hvis du lager et bidrag til en annen utfordringsblogg, som er inspirert av en av våre utfordringer, er du selvfølgelig velkommen til å legge en link inn til oss, men du skal da være oppmerksom på at du ikke vil bli vurdert til å vinne en premie fra en av våre høyt verdsatte sponsorer.

Når du legger igjen en link hos oss, ønsker vi en link direkte til bloggposten med bidraget ditt, og vi vil at det skal komme tydelig frem i posten at bidraget er til oss, og hvilken av våre utfordringer bidraget er til.

Hvis bildet av ditt bidrag er godt, er dette absolutt et pluss. Dette betyr ikke nødvendigvis at dere skal ha med fem nærbilder av bidragene deres, men at bildet er stort og godt belyst, og at man kan få et godt helhetsinntrykk av bidraget.

Vi er utrolig imponerte over alle de fine bidrag vi får inn for tiden, og er oppriktig stolte av det høye nivået dere viser. Det varmer også scrappehjertene våre at dere finner inspirasjon i utfordringene våre, og at dere har glede av å scrappe bidrag til dem. Og vi storkoser oss med å surfe rundt på bloggene til leserne våre, dere lager så utrolig mye fint. Hvis dere har noen som helst spørsmål om hva som helst, så skriv veldig gjerne en mail til oss, så svarer vi som regel på dagen. Vi er glade for alle former for tilbakemeldinger fra dere, både ros og konstruktiv kritikk. Det er DERE som vet hva dere vil ha, så vær ikke redd for å si fra!

Vel, nok snakk, vi har en vinner! Dere skulle lifte scrappetalentet Therese, og det har dere sannelig gjort godt. Vinneren vår har valgt å scraplifte denne layouten...


...og slik ser vinnerbidraget ut...


Gratulerer så mye, Veronica! Vi elsker de små flotte detaljene i layouten din, de små spreke innslagene av gult, og ditt utrolig tøffe valg av ark. Rett og slett kjempelekkert!

Send oss adressen din, så er stempelsettet ditt straks på vei! Mens du venter, kan du jo sette denne skryteknappen inn på bloggen din :)

Vi ønsker alle en fortsatt strålende og kreativ uke!

7 kommentarer:

Torill sa...

Grattis!!!!!!

Pink lady sa...

Gratulerer til Veronica! Nydelig LO!

Vibeke sa...

Så gøy at det var så mange som ville være med å lifte ScrappeLyset vårt:):)

Gratulerer så mye til deg, Veronica:)

Da er det bare å starte liftingen av Berit da:)

Marianne sa...

Herlig, gratulerer så mye!

NB dere scrappehusetjenter...fristen for liften av Berit står 10 September på forsiden ;)

Ann Cicilie sa...

Gratulerer!

Og takk for at du gjorde oss oppmerksom på skriveleifen, Marianne, det er nå fikset :D

Veronica sa...

Åååh, tusen takk alle sammen, og takk til DT som valgte mitt bidrag som vinner!! :D Kjempemoro!!

Veronica sa...

Åååh, tusen takk alle sammen, og takk til DT som valgte mitt bidrag som vinner!! :D Kjempemoro!!