30. april 2012

Mai måneds sponsor: Papirdesign

Vi damene i ScrappeHuset er så heldige å få jobbe med noen av de beste sponsorene, og mai måneds sponsor er ikke noe unntak! Vi er glade for å få jobbe ting med produsenter både fra Sverige, Polen, USA eller Frankrike, men det er jo allikevel noe spesielt med å få bruke noe 100 prosent norsk noe!Papirdesign har fulgt oss lenge og vært en trofast sponsor, noe vi setter stor pris på.

Her er hva de sier om seg selv:


"Våre produkter
Papirdesign produserer papirprodukter, scrapbookingark og tilbehør for det norske markedet. Papirdesign ønsker å bidra til og skape glede og inspirasjon hos kundene våre.
Scrapbookingark
Vår nye kolleksjon med scrapbookingark presenterer et variert og spennende utvalg av tematiserte ark med norsk tekst. Alle seriene er designet med unike kombinasjonsmuligheter både når det gjelder farger og mønstre. Kolleksjonene inneholder ark som er tilpasset kundene som ønsker å designe sine egne kort eller scrapbookingsider.
Scrapbooking - nye kolleksjoner og produkter
Flere nye kolleksjoner er allerede under utvikling. Tilleggsprodukter som alfabet, rammer, klistremerker og annen pynt er også under produksjon. Alle produktene våre er syrefrie.
Bakgrunn
Papirdesign har bred erfaring innenfor fagfeltene: design, foto og formgivning.
Papirdesign er opptatt av farger, form og design. Vi henter inspirasjon fra Nordlands vakre og kontrastfulle natur, reiser, kunst, kultur og menneskene vi omgir oss med. Vår bakgrunn, erfaring og skaperglede er og skal alltid bli reflektert i våre produkter."

Papirdesign har mange flotte produkter å velge mellom, se bare her:
Eller hva med å få laget personlige stempler? Kikk her for mer info om det!Skulle du mangle inspirasjon til å lage noe, kan du alltids kikke innom bloggen deres hvor deres superdyktige designteam holder til.

Kom tilbake i morgen - vi har lekt oss med Papirdesign sine ark og laget en utfordring til deg :)

1 kommentar:

ellen.fossli sa...

Gleder meg til å se i morgen <3 For jeg bare elsker arkene til Papirdesigne <3<3<3 og alt d andre, så klart <3