4. desember 2008

Mnd Produsent i desember; 3ndyPapir.

Endelig er det desember.
Desember er advent. Desember er ventetid. Desember er tid, kos og familie. Desember er minner og nostalgi. Og ved en rask titt på julekolleksjonen fra 3ndy, skjønner man at Desember er 3ndy.


Midt i jungelen av utenlandske, fortrinnsvis amerikanske, scrappeprodusenter, finner man et lite firma med stor sans for design, papirer, farge og trender. Og for scrapbooking. Vi snakker selvsagt om 3ndy Papir.

Bak 3ndypapir.no finner du to kreative jenter med scrapbooking, papirhobby og fotografering som lidenskap og livstil. Gudrun Loennecken,som er firebarnsmor, fotograf av yrke og tidligere DT-meldem hos Papirgleder, og Lene Solhaug, tobarnsmor med hjemmekontor og scrappedilla. Begge damene produserer stempler og ark, og holder en rekke kurs innen både scrapping og kortlaging.

Etter å ha holdt på med scrapbooking i mange år begynte vi med design og produksjon av stempler og mønsterark til kortlaging og scrapbooking. Vårt mål er å kunne det dekke det norske scrapbookmarkedet med ark og etter hvert andre produkter tilpasset den norske scrapperen. Vi selger i hovedsak til butikker som fører scrapbook- og stempelprodukter, men også til andre som ønsker å tilføre papirhobby til sitt sortiment.

Personlig så elsker jeg papirene fra 3ndy. Jeg har stort sett komplette serier, og de er av mine absolutte favoritter. Varierte i fargene, tosidige med fin struktur og i kartongkvalitet, til at de er lette å jobbe med, enten det er til scrapbooking, kortlaging eller alterering.

Har du ikke 3ndypapirene enda, så løp og kjøp! Meldingen om at kolleksjonen er utsolgt fra lageret ligger i 3ndy-bloggen, men ved en titt hos flere av våre sponsorer skal det fortsatt være mulig å få kjøpt papirene i nettbutikker rundtomkring.
Og jada, som alltid ved mnd produsent
oppfordrer vi også leserne våre til å sette fokus på 3ndy denne mnd. Send bidragene til scrappehuset@hotmail.com , og vi kårer en vinner som får en RAK fra oss.
Frist: 2 januar 2009.


Vi i DT har fått muligheten til å boltre oss i 3ndypapirer og kommer som alltid til å ha et ekstra fokus på disse produktene i månenden som kommer. Og vi har kosa oss veldig. Så da håper vi det er til inspirasjon for dere også…

Hilde:
Lene:


Vibeke:
Renee:

Trine:
5 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhhh så lækre ting i har lavet, og du milde hvor har jeg brugt mange stykker af det papir allerede :)

Hildegunn sa...

Disse papirene er skikkelig lekre!
Jeg har også brukt mange av papirene allerede. Fulltreffer på design!

Marianne Hope sa...

Skulle ønske jeg kunne få tak i papirenen her i Nederland, men dessverre.... Utrolig flotte!

Minelly sa...

for noen flotte ting dere har laget.
3ndys papirer er rålekre.
:)

Berit sa...

Ååh, så utrolig mye lekkert dere har laget!! :)