19. august 2009

Noen vinnere:)

Vi har hatt 3 utfordringer i sommer - og nå er vinnerne kåret!!:)

I juni hadde vi ei som virkelig kan vintage som vår Alt om gjest - nemlig Jannhild:)
Utfordringen hennes var:
"La deg inspirere av "balanse" på et eller annet vis, og scrapp en LO - selvfølgelig i vintage".

Sponsoren vår for denne utfordringen var Kort og Godt - og den heldige vinneren får selvfølgelig en flott premie derfra:Vinneren av Jannhild sin vintage utfordring ble Hanna med denne super flotte Loen her:Månedens Produkt for juli
var Patternscape - og det var colorbloking som var juli sin scrappestil.
Og vi er utrolig imponert over dere!! WOW!! Det kom inn så utrolig mange flotte kunstverk!! Gøy at dere tar utfordringer og blir med på noe som er nytt!!:)
Patternscape sponset oss DT jentene med noen flotte sponsorpakker - og den heldige vinneren får denne flotte pakken fra dem:
Vinneren ble Sykepleier/Linn med denne helt utrolig flotte colorblocking LOen:


I juli hadde vi besøk av Ellen Karin - hun hadde følgende utfordring til oss:
”Siden nå sommeren omfavner oss på alle kanter for tiden, og vi har lange, varme, deilige dager vil jeg at dere skal scrappe en LO som forteller oss hvorfor du er glad i sommeren (evt. Hvorfor du IKKE er det) Det kan være små detaljer som noen nydelige små kronblader på favorittblomsten din, eller store grunner, som f.eks sola, Mjøsa eller en helt spesiell sandstrand… Eller kanskje du hater sommeren fordi du får soleksem. Hva vet vel jeg?? LO’en skal ha minst to bilder, og må selvfølgelig løses i colorblocking.”

DT jentene ble sponset av ScrapShop - og den fine premien til vinneren er også derfra:


Det var mange flotte colorblocking Loer som kom inn til denne utfordringen også - men den som stikker av med seieren, heder og ære - og ikke minst den flotte premien er Skaubytrollet!!


Gratulerer så mye alle 3!!
Send oss adressen på scrappehuset@gmail.com
- så kommer det snart premie til dere:)


Tusen takk til alle dere som har deltatt på utfordringene våre nå i sommer!! Massevis av flotte Loer!!! Takk til alle dere som stiller opp som vår Alt om gjest - og ikke minst - tusen takk til våre sponsorer. Vi jentene synes det er så morsomt å scrappe med sponsorpakker - og vi synes det er gøy å kunne gi noen premier til dere også:)

Nå som høsten er på tur - så håper vi at scrappelysten setter inn for fullt!! Oppe til høyre finner du våre utfordringer:)


Følg med fremover
- det kommer til å skje mye spennende her hos oss:)

6 kommentarer:

HegeHB sa...

Kjempeflotte bidrag. Gratulerer til alle 3 :)

Monica sa...

Gratulerer alle 3! Flotte LOer!!! :)

Hanna sa...

juuhuu:) så gøy å vinne, tusen takk:) gratulere så masse til dere to andre, kjempe fine bidrag:)

linn kr/sykepleier sa...

Så gøy at jeg har vunnet noe. JOHOOOOO! Knall flotte bidrag fra dere andre. :D

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成
,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優